Neuer Mann für Rennleitung / Funk der NHRRG Hot Rods

Neuer Mann für Rennleitung / Funk der NHRRG Hot Rods

Ab der Saison 2018 wird Freddy Suelmann der neuen Mann für die Rennleitung / Funk der NHRRG Hot Rods auf allen Rennstrecken sein. Freddy Suelman ist schon lange im Bereich Auto Speedway unterwegs und hat selber ins Lenkrad gegriffen und ist dadurch in den Augen des NHRRG Vorstandes  der richtige Mann für diesen Job.

 

 

 

 

 

 

De nieuwe man die de communicatie gaat verzorgen bij de NHRRG Hot Rods in 2018

Freddy Suelmann zal de taak van wedstrijdleider voor het seizoen 2018 op zich gaan nemen. Freddy zal met name de communicatie van de oortjes regelen om zo te proberen meer structuur en duidelijkheid te krijgen verspreid over de verschillende banen. Freddy is al geruime tijd actief in de Auto Speedway zowel op- als buiten de baan waardoor wij als NHRRG-bestuur hem voor deze rol de juiste persoon achten.