Reifen Reglement 2020 verschoben – Bandenvoorschriften uitgesteld

Wir haben eine Nachricht von Hoosier erhalten, in der sie sich entschuldigen, dass die H12-Reifen aufgrund unvorhergesehener Umstände während der Produktion in Amerika voraussichtlich erst am 19. März in England eintreffen werden. Aufgrund der Unsicherheit, ob die Reifen für das erste Rennen der Saison am 22. März in Ter Apel erhältlich sein werden, hat der Vorstand beschlossen, die neuen Reifenvorschriften für das zweite Rennen der Saison am 5. April in Posterholt einzuführen.  Es wäre nicht fair für die Fahrer, die am 22. März in Ter Apel am Start sein werden.

Van Hoosier hebben we bericht gekregen met excuses dat door onvoorziene omstandigheden bij de productie in Amerika de H12 banden pas naar verwachting op 19 maart aanstaande in Engeland aankomen. Door de onzekerheid of de banden dan wel voor de eerste wedstrijd van het seizoen op 22 maart aanstaande in Ter Apel beschikbaar zijn, heeft het Bestuur besloten om de invoer van het nieuwe Bandenreglement tijdens de tweede wedstrijd van het seizoen op 5 april aanstaande in Posterholt, in te laten gaan. Het zou niet eerlijk zijn tegenover de rijders die aan de start zullen staan op 22 maart aanstaande in Ter Apel.

Bestuur NHRRG

Dieter Goldhausen, voorzitter

Carlo Coolen, Bandenkeurmeester