nieuwe NHRRG keurmeester

Jan van Eck woord nieuwe NHRRG keurmeester

Na de weggang van Benne Veldman  was de NHRRG op zoek naar een nieuwe keurmeester die nu eindelijk  gevonden is.  Jan van Eck is wie ook Benne Veldman en oude Hot Rod rijder die weten waar zij met bezig zijn. De NHRRG is blij weer en keurmeester gevonden te hebben en hoopt op een lange samen werking . Bij deze willen wij ons ook nog een keer bij Benne Veldman bedanken voor de tijd als coureur en keurmeester bij de NHRRG.

Jan van Eck ein neuer NHRRG-Fahrzeugprüfer

Nach dem Weggang von Benne Veldman suchte die NHRRG einen neuen Fahrzeugprüfer, der nun endlich gefunden wurde. Jan van Eck ist auch wie Benne Veldman ein alter Hot Rod-Fahrer der genau weiß was zu tun ist. Die NHRRG freut sich einen neuen Fahrzeugprüfer gefunden zu haben und hofft auf eine lange Zusammenarbeit. Wir möchten uns auch noch einmal bei Benne Veldman für die Zeit als Fahrer und Fahrzeugprüfer bei der NHRRG bedanken.